Vinařství Těthal
V současnosti vinařství reprezentuje Mgr. Ing. Jiří Těthal, Ph.D., který vystudoval vinařství a vinohradnictví na Mendlově univerzitě. V jednotlivých vínech, která jsou menších šarží, se odráží jak konkrétní odrůda, tak typičnost daného ročníku i nezaměnitelné terroir Blatnice. Toto vše je pak v nemalé míře ovlivněno svědomitou prací ve vinici i ve sklepě. Hrozny pochází výhradně z vlastní produkce a při sběru je u nich kladen důraz na vysoký stupeň vyzrálosti a cukernatosti.
Vinařství Michal Robek
Hrozny jsou sbírány ručně, vyrábíme z nich malé partie přívlastkových vín.
Půdní a klimatické podmínky v Blatnici jsou vhodné především pro pěstování bílých odrůd révy vinné.
Typickou vlastností blatnických vín je jejich mineralita.
Dušan Soviš
Jsme vinařství z Blatnice pod Svatým Antonínkem, kde pro vás vyrábíme přívlastková vína, hrdá na svůj slovácký původ východních svahů Bílých Karpat.